Video clip laten maken – DJ the Vision

Als DJ en producer maak je regelmatig nieuwe tracks, daar hoort een videoclip bij! Bij Matchbox Media kan jij jouw video clip laten maken. Voor hardstyle dj The Vision filmden wij zijn nieuwe project ‘inside the project’.  In deze clip laat The Vision zien hoe hij zijn tracks produceert.

The Vision is een hardstyle DJ. Hij staat op podia in het binnen en buitenland en gaat de grootste festivals af. Denk aan Summerfestival Antwerpen en Defcon 1. Dit jaar kan je hem o.a. tegen komen op Promised Land Festival, Visions of hardstyle en Craft Festival.

Naast DJ is hij ook producer, hij brengt regelmatig een nieuwe track uit onder het label van Brennan Heart (We R Music). Zijn laatste track heet Melody Madness. Wil je weten hoe die gemaakt wordt? Kijk dan snel, The Vision neemt ons namelijk ‘into the project’ en wij maakten de video. Enjoy!

Wil je meer weten over The Vision? Kijk dan op zijn website; www.djthevision.com

Video clip laten maken

Een video clip laten maken doe je niet zo maar. Je wilt zeker weten dat hij aanslaat. Het liefst wil je dat hij vaak gedeeld wordt en dat er over gesproken wordt. Wij denken hierin met jou mee en bepalen samen met jouw wat het beste is. We kunnen beslissen om het simpel en doeltreffend te houden, of juist heel uitgebreid. In dat geval denken we na over een locatie, eventuele acteurs en de look-and-feel van de clip. Wij houden niet van standaard en zoeken altijd een vernieuwende factor zodat jij opvalt en jezelf onderscheid van de rest.

Zodra je de videoclip hebt laten maken wil je hem delen. Ook hier denken wij met jouw mee. Met onze tools zorgen we ervoor dat hij gevonden, geliked en gedeeld wordt. We gebruiken de nieuwste apparatuur en zorgen ervoor dat de video clip overal afspeelbaar is. We schieten in 4k (bioscoop kwaliteit), en 1080p. Door gebruik van Adobe After Effects en Adobe Premiere Pro kunnen we de nieuwste special effects toepassen.

Wil jij een video clip laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Recommended Posts

Leave a Comment