Trouwen op je eigen eiland

Trouwen op je eigen ‘eiland’ met een prachtig uitzicht over de wateren van Giethoorn en Blokzijl. Romantischer kan je het in Nederland haast niet vinden. Willemijn en Liang trouwden op een bijzondere plek en wat was het een prachtige dag.

Deze bijzondere plek is al jaren in eigendom van de familie. De vader en moeder van Willemijn hebben dit authentieke plekje omgetoverd in een waar paradijs. Hoe mooi is het dan als je hier kan trouwen?

De dag begon al vroeg met een overtocht naar het eilandje. Ver varen is het niet, maar het is de enigste manier om hier te komen. Eenmaal aan land merk je meteen dat dit een bijzondere en persoonlijke dag gaat worden. Alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit.

Terwijl Willemijn in de make-up gaat is Liang zich op een andere plek aan het voorbereiden met vrienden. Na een korte boottocht komt Liang aan op het eiland. In het bijzijn van familie en vrienden zien ze elkaar voor het eerst op de vlonder in de voortuin.  Dit blijft niet onopgemerkt door alle plezierboten die voorbij komen.

Na de shoot komen we terug voor de ceremonie. Een persoonlijke ceremonie, zeker omdat Liang na 23 jaar voor het eerst Cello ging spelen. Na speeches van verschillende familieleden en vrienden was het tijd voor een toast en taart. Heerlijk & Hecht zorgde voor een perfecte catering en Te Leuk Trouwen had de locatie perfect aangekleed.

Het diner was vol van speciale momenten. Met muziekale inbreng en persoonlijke speeches. De avond was daarom ook zo voorbij en voordat ik het wist zat ik alweer in de boot.

 

Weddingplanner: Het Bruidsmeisje

Fotografie: Mon et Mine

Eet & Drinkmomenten: Heerlijk & Hecht

Entertainment: Lace

Styling, meubilair & tent: Te Leuk Trouwen

Recent Posts

Leave a Comment