Waarom steeds meer bruidsparen kiezen voor een videograaf

Een trouwalbum is natuurlijk prachtig om te bekijken. Al bladerend beleef je de dag weer opnieuw. Maar wat dacht je van een goede trouwvideo?!

Wij weten jullie trouwvideo zo in elkaar te zetten dat het een verhaal vertelt. Jullie persoonlijke verhaal om precies te zijn. Regelmatig krijgen wij te horen dat het bruidspaar tranen over hun wangen hebben lopen. En niet alleen het bruidspaar wordt vaak emotioneel, ook familie en vrienden houden het vaak niet droog. Dat hoor je niet vaak bij het bekijken van je trouwalbum en dat is nou precies de reden waarom een goede trouwvideo is toevoegt aan jullie bruiloft.

En niet alleen het bruidspaar wordt vaak emotioneel, ook familie en vrienden houden het vaak niet droog.

Vaak zie je dat bruidsparen in eerste instantie kiezen voor een fotograaf en daarna eventueel op zoek gaan naar een videograaf. En dat is ook prima, tot voor kort was het namelijk gebruikelijk om alleen een fotoshoot te laten maken. Toch zie je hier de laatste tijd een verandering in komen. Film wordt steeds belangrijker en populairder. Kijk naar Youtube, ken jij 1 website die zo’n succes heeft behaald met alleen foto’s?

In een video kan je gevoel en emotie kwijt en dat is voor ons nu net de kunst.

Als videograaf is het erg bijzonder om jullie dag te mogen filmen. Je bent namelijk welkom op 1 van de mooiste momenten van iemands leven. Geloof het of niet, maar aan het eind van de dag hebben we vaak een band met het bruidspaar opgebouwd. En dat is ook belangrijk. Als videograaf wil ik namelijk weten hoe jullie in elkaar zitten, wat jullie belangrijk vinden en hoe jullie in het leven staan. Waarom? Zodat ik een video kan maken die zo persoonlijk mogelijk is.

Bewegende beelden zeggen soms meer dan een foto. Je hoort de hapering in je vaders stem tijdens zijn speech. Het liedje die jullie hebben uitgekozen voor je openingsdans en jullie vrienden die lachend een boodschap aan het inspreken zijn. Het is heerlijk om na een paar weken weer op de bank te kruipen en die momenten opnieuw te beleven.

 

foto: bibifotografie, voor trouw- en potretfotografie

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment