Weddingclip Erik en Danielle

Vrijdag de 13’de is geen dag voor bijgelovige. Maar niet voor Erik en Danielle. Zij besloten op deze dag elkaar het ja-woord te geven. Een bijzondere dag die ze deelden met veel vrienden en familie en natuurlijk hun lieve dochtertje Dami. Wij maakten de weddingclip!

Vandaag filmden we met 2 cameramannen, op die manier konden we de voorbereidingen van Danielle en Erik tegelijkertijd vastleggen. Danielle starte haar dag in het ouderlijk huis in Dronten. Waar haar goede vriendin meteen aan de slag kon met de make-up. Om de zenuwen een beetje de baas te worden werd Justin Bieber ingezet. Als enige man in de kamer moest ik nog wel even me best doen om de installatie draaiende te krijgen.

In Harderwijk moest de broer van Erik assisteren bij het aankleden. Erik werd in een prachtig 3-delig pak gehesen en de das werd nog even gestrikt. Er moest een vork aan te pas komen om de haren in de juiste richting te krijgen waarna beide broers in de trouwauto richting Dronten reden.

Na een emotionele ontmoeting was het tijd om naar de basisschool te gaan waar Danielle werkt. Het hele schoolplein zat vol met enthousiaste kinderen. De klas van Danielle had een prachtige boog gemaakt en werd vervolgens onthaald met een zelf gemaakt liedje. Bijzonder was dat Danielle en Erik vervolgens alle (!) kinderen een ijsje meegaven, met deze temperaturen was dat natuurlijk een schot in de roos.

De ceremonie was in het stadhuis van Harderwijk. Erik en Danielle spraken hun eigen geloftes uit waarna het tijd was voor het Ja-woord. Nadat Erik het ja-woord gaf pakte dochter Dami ook even haar kans door hardop ‘JA’ te zeggen. Hierdoor trouwde zij die dag ook een klein beetje mee.

Het feest ging al snel los. Deze DJ zorgde er echt voor dat het dak er af ging. Dat zijn de leuke feesten om te filmen! Toen ik rond 11 uur vertrok stond de dansvloer vol en gingen de voeten echt van de vloer.

Kortom, een prachtige en bijzondere dag. Erik en Danielle, heel veel geluk gewenst!

matchboxmedia.nl/wedding

Recommended Posts

Leave a Comment