Gerrit en Patty – trouwen op een kasteel

Bruiloft Gerrit en Patty | De Vanenburg

Wat doe je als goede vrienden vragen of je hun bruiloft wil filmen? Dan zeg je natuurlijk ja! Ik ken Gerrit al een hele tijd en heb mee mogen maken dat hij Patty voor het eerste leerde kennen. Wat is het een eer om nu hun bruiloft te mogen vastleggen.

Dagen, zo niet weken, kwam het kwik niet boven de 10 graden uit. Maar niet op deze dag, voor het eerst sinds tijden werden er zomerse temperaturen gemeten. Heerlijk weer voor een buiten bruiloft dus. Door de lage temperaturen van de afgelopen tijd waren de tulpen nog niet gekopt. Op de boerderij van Lekkerkerk werd daarom de trekker van Gerrit gestart en per platte wagen ging het bruidspaar naar de tulpenvelden. Dit is natuurlijk een onwijs mooie en unieke locatie om je materiaal te schieten.

Hetzelfde geld voor de trouwlocatie, Gerrit en Patty kozen er namelijk voor om te trouwen op een kasteel. In de tuin van Kasteel Vanenburg werd het ja-woord gegeven. Nog nooit heb ik meegemaakt dat een trouwambtenaar zijn gitaar pakte en een ballade voor het bruidspaar zong! Nu het officiële gedeelte afgerond was kon letterlijk de stropdas af en was het tijd voor een feestje. In de rode Schuur ging het daarom nog tot de late uurtjes door.

Gerrit en Patty van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Recommended Posts

Leave a Comment